Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Menu

 

Készítsd el: Húsvéti tojások csillámmal

2023.03.10.

Készítsd el: Húsvéti tojások csillámmal

Ma egy egyszerű húsvéti kézműves ötlettel készültünk nektek, amellyel kitölthetitek kreatív pillanataitokat.

Már nem igaz, hogy a húsvéti dekorációk között csak viasszal díszített tojásokat találunk. Manapság már számos eszköz, díszítés és technika áll rendelkezésedre az alkotás során. És mivel szeretnénk valamivel bővíteni az ötletbörzédet, ma megmutatjuk neked a húsvéti tojások díszítését csillámokkal!

húsvéti tojások dekorálásaPhoto: Cchobby.com

Mi volt előbb... a tojás vagy a tyúk? Nos, ezt a kérdést jobb, ha a szakértőkre hagyjuk, és inkább a dekorációnkhoz szükséges tojást vitatjuk meg. Természetesen választhatjuk a természeteset is, mi azonban inkább a fából készültet választottuk, amellyel nem kell kesztyűs kézzel bánni. Könnyű dolgozni egy polisztirol vagy egy beszúrós tojással is - a díszítés után egyenesen cserépbe tehetjük a virágokhoz. :)

húsvéti dekorációkPhoto: Cchobby.com

Először is, jelöld meg a tojáson, hogy meddig fog kerülni a festék. Ehhez ajánljuk a maszkolószalagot, amit festés után egyszerűen eltávolíthatsz. (Természetesen az egész tojást is befestheted, és csak egy bizonyos részét díszítheted pelyhekkel és csillámokkal.)

dekorációk húsvétraPhoto: Cchobby.com

Tiszteljük a természetet, és igyekszünk minél környezetkímélőbb módon alkotni - ezért dekoráláshoz a Nature Kreul festéket választottuk, amely környezetbarát.

környezetbarát festékek KreulPhoto: Cchobby.com

A festék megszáradását követően decoupage ragasztóval fogunk dolgozni. Ezt csak a kiválasztott területre kell felvinni. A pelyheket, javasoljuk, szórd egy papírra, amelyről darabonként könnyebben fel tudod majd venni őket. A végén újra bekenheted a csillámot a ragasztóval.

húsvéti alkotásPhoto: Cchobby.com

Ennek a dekorációnak a szépsége nemcsak az egyszerűségében rejlik, hanem a tojásokon létrehozható lehetőségekben és színkombinációkban is. Választhatsz fémpelyheket is, hogy a húsvéti tojásoknak érdekes megjelenést kölcsönözz.

húsvéti tojásPhoto: Cchobby.com

Reméljük, hogy felébresztettük benned a kreatív szellemet, amely sok kreatív pillanathoz vezet majd téged. Ne felejtsd el, hogy alkotásaidat a közösségi médiáinkon is megmutathatod, ahol nemcsak nekünk, hanem több ezer művészetkedvelőnek is örömet szerezhetsz velük.

Lea

Blog ARTMIE


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

OGIxOTM3Yz