Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Menu

 

Relaxáló kifestők felnőtteknek - csak nyomtasd ki és színezz!

2022.11.09.

Relaxáló kifestők felnőtteknek - csak nyomtasd ki és színezz!

Néha még nekünk, felnőtteknek is szükségünk van egy kis pihenésre. Ez megoldható egy jó filmmel, egy könyvvel vagy stresszoldó kifestőkkel. Ezekről ma többet fogunk mesélni, és el is készítettünk néhányat, amiket kinyomtathatsz, és máris elkezdhetsz relaxálni.

A fehér alapon történő színezés többnyire olyan tevékenység, amelyet a kisgyermekekre bízunk. Előveszünk egy egyszerű képet, letesszük a színes ceruzákat az asztalra, és elszaladunk, hogy folytathassuk a "felnőtt" dolgainkat. A munkaterhelés, a háztartás és annak tagjainak ellátása, illetve az összes felelősséggel való foglalkozás azonban gyakran stresszes helyzetekbe sodor minket. Ezért fontos, hogy találj egy időt magadnak, amikor egyszerűen kikapcsolhatsz. És mi tudjuk, hogyan kell csinálni…

antistressz kifestőkPhoto: Printablefreecoloring.com

A relaxáló kifestők csökkentik a stresszt

Számos összetett tanulmány született arról, hogy a képek színezése hogyan csökkenti a stresszt és a feszültséget a testünkben. Mi azonban úgy döntöttünk, hogy nem terhelünk most ezzel, ehelyett megmutatjuk, milyen színes lehetőségeket próbálhatsz ki e pihentető tevékenység során. Kezdjünk is bele!

Tipp: Ne felejtsd el, hogy ezt az összes sablont kinyomtathatod.

kifestő halakPhoto: Printablefreecoloring.com

Mandala kifestők

Mandala az első, ami eszembe jut, az antistressz színezőkönyv kifejezés hallatára. Motívumaik és feldolgozásuk igazán változatos lehet, és mi is készítettünk néhány körképet, amelyekkel elszórakozhatsz. Most, hogy megoldottuk a "Mit fogunk színezni?" kérdést, térjünk át a "Mivel fogunk színezni?" kérdésre.

kifestők mandalaPhoto: Printablefreecoloring.com

Az alapok alapja a színes ceruzák. Ezeket különböző papíralapokon használhatod, az irodai papírtól az akvarellpapírig. A legtöbb színes ceruzát készletekben csomagolva találjuk, aszerint, hogy a művésznek mennyi árnyalatra van szüksége. A minőséget tekintve a kicsiknek szánt színes ceruzáktól a professzionális ceruzákig terjed a választék, amelyek ugyan nem fognak helyetted egy mesterművet megrajzolni, de egy próbát azért tehetsz velük. :)

mandala kifestőPhoto: Printablefreecoloring.com

Ha a művészeti (vagy relaxációs) sarkodban nincs színes ceruza, ne ess kétségbe, kiválasztottunk néhányat, amelyek beváltak a kreatív tevékenységeink során...Azok közé, amelyeket megoszthatod a gyerekekkel is, a Faber-Castell Special Edition tartozik. A készlet elegendő árnyalatot tartalmaz, ami még a legigényesebb művészek számára is megfelel. A stresszoldó kifestők színezése ugyan egy nyugodt tevékenység, ennek ellenére jó tudni, hogy ezek a ceruzák törésállóak.

stresszoldó kifestő mandalaPhoto: Printablefreecoloring.com

Állatok, növények és minták…

Ha nem vagy éppen a mandalák és a körkörös minták szerelmese, hoztunk neked néhány állatos és növényi ábrát is, amelyek kifestésénél lazíthatsz a Bruynzeel készlet segítségével. Ez a készlet szépen el van helyezve egy fém tokban, és jellegzetesen pigmentált nyomot hagy maga után. Akár négy különböző csomagból is választhatsz, és ennek a páva színezéséhez is használhatod őket:

stresszoldó kifestők pávaPhoto: Printablefreecoloring.com

Mindig örülünk a limitált kiadású ceruzáknak. Nekik köszönhetően minőségi termékeket tarthatunk otthon méghozzá érdekes csomagolásokban. Ezek közé tartoznak például a Bruynzeel ceruzák a Jan Vermeer-kiadásból, amelynek láttára a Leány gyöngy fülbevalóval című alkotása is biztosan eszedbe jut.

kifestők bogárPhoto: Printablefreecoloring.com

A Bruynzeeltől a Van Gogh limitált kiadású akvarell ceruzát tartalmazó készletet is megtalálod. Ezek a rajzolás teljesen új módját kínálják. Természetesen közönséges színes ceruzaként is használhatod őket, de ha ecsetet és vizet használsz hozzájuk, akvarell festménnyé válnak.

stresszoldó kifestőkPhoto: Printablefreecoloring.com

Akvarell festménnyé alakítható színes ceruzák minden bizonnyal sokak számára érdekes lehetőség lesz. Nálunk ebből a széles választékból a Goldfaber aqua akvarell színes ceruzák váltak be a legjobban. Természetesen ezeket a motívumokat akvarell papírra is átviheted, amelyen az akvarell ceruzákkal és vízzel sokkal kényelmesebb lesz dolgozni.

kifestő macskaPhoto: Printablefreecoloring.com

És az utolsó tippünk az antistressz kifestőkhöz a Nassau akvarell markerek, amelyeket három szín variációban találsz. Rajtad múlik, hogy a Föld, az Erdő vagy az Alap kollekciót választod, a lényeg, hogy festés közben jól ellazulj.

stresszoldó kifestőPhoto: Printablefreecoloring.com

A rajzolás igazán remek módja annak, hogy az elméd kreativitása átvegye az irányítást. Bármilyen rajzeszközöket is választasz, reméljük, élvezed ezt a békés pillanatot. És ha a műved elkészült, ne felejts el megjelölni minket a közösségi médiákban.

Lea

Blog ARTMIE


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

YWZiYmZl