Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Menu

 

Hogyan készítsünk gyertyát gyertyatartóval

2022.11.24.

Hogyan készítsünk gyertyát gyertyatartóval

A gyertyák gyors és egyszerű módja a megfelelő hangulat megteremtésének. Akár nyugodtan szeretnél olvasni, akár romantikus pillanatot szeretnél otthonodba, vagy szabadjára engednéd kreativitásodat, néhány jól megválasztott gyertya megnyugtat és megfelelő hangulatba hoz.

A gyertyák szépsége az egyszerűségükben rejlik. Egy szép kis láng egyfajta nyugalmat hoz, ahol a világ varázslatossá válik, és a valóság új dimenziókat nyer. De a szórakozás és a kikapcsolódás nemcsak a használatukban rejlik, hanem az elkészítésükben is. Ezért ma megnézünk néhány tippet és trükköt, hogyan készíthetsz magadnak gyertyákat és gyertyatartókat, amelyeket eredeti ajándékként is felhasználhatsz.

Természetes viasz - a legjobb alap

A gyertyák készítésének egyik legelterjedtebb módja a vízfürdőben megolvasztott viasz használata. Ezután öntsd a masszát az általad kiválasztott formába. A legjobb a természetes viasz - például a 100%-os repceviasz, amely szintén környezetbarát. Az olvasztott viasz masszához különböző illóolajokat adhatsz, amelyek a kívánt illatot adhatják az alkotásaidhoz. Természetesen a gyertyák öntésének és készítésének ezen módszere esetén nem szabad megfeledkezni a legfontosabb dologról - a kanócokról

viasz öntéseFoto: Cchobby.com

Alkotás méhviasszal

Érdekes mintázatú gyertyákat is készíthetsz természetes méhviasz lapokból, amelyeknek különleges textúrájuk van. Ez a viasz egyszerűen körbetekerhető a kanóc körül, vagy tetszés szerint alakítható. Használhatsz kivágó formákat is, amelyekkel kivágod a formát, egymásra rétegezve a viaszlapokat egyszerűen összenyomod, és így gyertyát formálhatsz.

gyertya feltekeréseFoto: Cchobby.com

Kreatív gyertyatartók

Most, hogy ismered a gyertyakészítés titkait, itt az ideje, hogy elkészítsd a saját házi gyertyatartódat.

Egyszerű és környezetbarát módszer az újrahasznosítás, ahol italos vagy üdítős palackokat használhatsz. Használj üveg- és porcelán markereket a megtisztított edényeken, és máris megszületik az eredeti gyertyatartó.

üveg gyertyatartóFoto: Kreul.de

Ha a könnyebb utat szeretnéd választani. Használj műbőr papírt, amelyet csíkok formájában rögzíthetsz a gyertyatartókhoz. Ez a kraft papír alkalmas varráshoz, vágáshoz, és különböző technikákhoz. Használatukkal egy egyszerű állványból is érdekes dekorációt hozhatsz létre.

gyertyatartóFoto: Cchobby.com

A gyertyatartók készítésének egyik kreatív módja a gyertyatartók önkeményedő agyagból történő modellezése. Ebben az esetben csak annyit kell tenned, hogy lemodellezed a kívánt formát, és hagyod a masszát a levegőn megszáradni - kikeményedni. Javasoljuk, hogy helyezz el a kiformált gyertyatartóba egy fém tartályt, amely a gyertyát fogja majd tartani.

gyertyatartóFoto: Cchobby.com

Akár a házi készítésű gyertyák rajongója vagy, vagy inkább a boltban vásároltakat kedveled, reméljük, hogy a fényüknél töltött időt a lehető legjobban fogod élvezni. A lényeg, hogy találj magadnak olyan pillanatokat, amelyekben fejlesztheted a képességeidet, pihenhetsz, vagy egyszerűen csak heverészhetsz a kanapén.

Mindenesetre drukkolok, a kreatív gyertyák és gyertyatartók készítéséhez. 

Lea

Blog ARTMIE


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NzUzOD