Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Menu

 


FessNeki

 

Az elmúlt néhány hónapban, Budapesten egy teljesen új dolog bukkant fel - a festészet népszerűsítése modern módon. Természetesen, mi ezt a projektet nagyon kreatívnak találtuk, és eldöntöttük, hogy támogatni fogjuk. Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek  ezt a művészi stúdiót, amely a legmodernebb technikával népszerűsíti a festészetet.


Kik vagytok ti és mi az a FessNeki?

A FessNeki, egy Budapest szívében elhelyezkedő egész különleges stúdió, ahol olyanok festenek, akik idáig azt hitték magukról, hogy a gimnázium volt az utolsó hely, ahol valaha alkottak. A célunk az, hogy mindenki visszataláljon a saját kreatív oldalához, mindezt úgy, hogy a szórakozás és a kikapcsolódás az fő szempont, az alkotás öröme mellett. Nálunk semmi kötelező, lépésről lépésre festjük meg esténként egy-egy világhírű festő ikonikus művét, úgy hogy az csak egy sorvezetőként szolgál, hiszen alapvetően célunk az hogy mindenki egyedit alkosson.


 

A csoda pedig ott történik, hogy ez mindenkinek sikerül, egyszerűen nem lehet elrontani, az alkotás mindenkiben ott van, mi csak egy kis segítséget nyújtunk, ahhoz, hogy mindez előjöjjön. Az ötlet Amerikából származik, egy személyes látogatás során bukkantam rá a közös festésre, és azonnal éreztem, hogy enélkül nem lehet élni.


 

A testvéremmel közösen döntöttük el, hogy megalapítjuk a FessNekit, ami tavaly szeptember óta a szenvedélyünkké vált. Nem telik el úgy nap, óra szinte perc sem, hogy ne a FessNeki jövőjét egyengetnénk, mert hiszünk abban, hogy a festés, alkotás bármelyikünk életét képes teljesebbé, szebbé tenni. Rengeteg vonalat képviselünk, legyen az puszta kikapcsolódás, ajándék, terápia, csapatépítés. A tavaly decemberi nyitás óta több százan fordultak meg nálunk és lélegzetelállító festményeket látunk minden egyes este, ezért mi nagyon hálásak vagyunk a nálunk festőknek.


 

A véletlenek összjátéka sodorta utunkba a kreatívházat. A legelejétől fogva az volt a célunk, hogy kizárólag top minőségű anyagokkal dolgozzunk, ezt teszi lehetővé számunkra a kreatívház. A rengeteg szakmai tanács és beszélgetés vezetett odáig, hogy minden festék, vászon, ecset a lehető legnagyobb gondossággal került kiválasztásra. A termékek, a precizitás és a felkészültség nyújt a FessNekinek biztos alapot a működéshez, és ahhoz, hogy festőink számára minden adott legyen a remekművek elkészítéséhez.

 

 

Az utóbbi időben a FessNeki gyerekek számára is szervez programokat. A festések során ők is kibontakoztatják képzeletüket és izgalmas technikákat sajátíthatnak el. Ezenkívül hazánk sztárjai is ellátogattak a FessNeki studiójába, ahol ők is felfedezhették a bennük rejlő kreativitást.


 

Emberi test rajzolása - gyorstalpaló

2023.03.23.

Az emberi alak megrajzolása még a profi festők számára is igazi kihívást jelenthet. Van azonban néhány...

Nézzetek be velünk a Kreul gyárba

2023.03.22.

Ma egy nagyon érdekes németországi gyárat fogunk együtt megnézni. És mi mást gyártanának ott, mint a...

Festés gyerekekkel - kövek mint húsvéti tojások

2023.03.20.

Lassan közeledik a húsvét, és mi mindig új ötleteket keresünk, amivel feldíszíthetjük otthonunkat. Ezúttal...

Készítsd el: Húsvéti tojások szárított virágokkal díszítve

2023.03.16.

A klasszikus húsvéti tojásdíszítést mindenki ismeri. De mivel mi az ARTMIE-nél szeretjük felfedezni a...


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

ZTIzYT