Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Menu

 

Hűségprogram
Hűségprogram

 

!!! A HŰSÉG KIFIZETŐDIK !!!

 

A hűség a bizalom jele. Bízzon termékeinkben és szolgáltatásainkban. Ezek nem csak üres szavak. Hűségprogramunk akciókat, árengedményeket biztosít törzsvásárlóinknak.

V.I.P. ügyfél

Minden vevő, aki 100 euró felett vásárol 7% árengedményt kap. Az ettől nagyobb értékű megrendelésekkel e - mailben forduljon hozzánk. Árengedményünk minden V.I.P. ügyfelünk vásárlására vonatkozik, függetlenül a jövendő megrendelésektől. Mi odafigyelünk V.I.P. ügyfeleinkre!

Art SCHOOL kliensek

Minden alap, közép és magas képzésű művész iskola, amely regisztrálja magát ezzel az ŰRLAPPAL, 10% - os árkedvezményben részesül a regisztrálás egész periódusa alatt. Ugyanakkor ezek az iskolák lehetőséget kapnak tőlünk számla általi fizetés módra. A számlát az áru kézbesítésékor kapják.

 

 

Feltételek az árengedményekre

Különböző árengedmények nem kombinálhatóak (pl. TOP termék és V.I.P. ügyfél), mert már az egyik árengedmény megvalósult (amelyik magasabb értékű).

Az engedményeket a teljes, hiteles regisztráláskor a vevő rendelkezésére bocsájtjuk. Ügyintézőink weboldalainkon fenntartják a visszautasítási jogot az engedményekre, amennyiben a megrendelők nem tartják be a vásárlási feltételeket. A feltétel az árengedményre megrendeléskor valósul meg (vagyis fizetéskor). Visszamenőleg nem elfogadható az engedmény.

Hogyan rajzoljunk egy gyönyörű pillangót?

2023.03.28.

Szeretnél pillangót rajzolni, de nem tudod, hol kezdd el? Ma végigvezetünk minden lépésen. Könnyebb,...

Emberi test rajzolása - gyorstalpaló

2023.03.23.

Az emberi alak megrajzolása még a profi festők számára is igazi kihívást jelenthet. Van azonban néhány...

Nézzetek be velünk a Kreul gyárba

2023.03.22.

Ma egy nagyon érdekes németországi gyárat fogunk együtt megnézni. És mi mást gyártanának ott, mint a...

Festés gyerekekkel - kövek mint húsvéti tojások

2023.03.20.

Lassan közeledik a húsvét, és mi mindig új ötleteket keresünk, amivel feldíszíthetjük otthonunkat. Ezúttal...


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

MWY2Y