Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Menu

 

Hűségprogram
Hűségprogram

 

!!! A HŰSÉG KIFIZETŐDIK !!!

 

A hűség a bizalom jele. Bízzon termékeinkben és szolgáltatásainkban. Ezek nem csak üres szavak. Hűségprogramunk akciókat, árengedményeket biztosít törzsvásárlóinknak.

V.I.P. ügyfél

Minden vevő, aki 100 euró felett vásárol 7% árengedményt kap. Az ettől nagyobb értékű megrendelésekkel e - mailben forduljon hozzánk. Árengedményünk minden V.I.P. ügyfelünk vásárlására vonatkozik, függetlenül a jövendő megrendelésektől. Mi odafigyelünk V.I.P. ügyfeleinkre!

Art SCHOOL kliensek

Minden alap, közép és magas képzésű művész iskola, amely regisztrálja magát ezzel az ŰRLAPPAL, 10% - os árkedvezményben részesül a regisztrálás egész periódusa alatt. Ugyanakkor ezek az iskolák lehetőséget kapnak tőlünk számla általi fizetés módra. A számlát az áru kézbesítésékor kapják.

 

 

Feltételek az árengedményekre

Különböző árengedmények nem kombinálhatóak (pl. TOP termék és V.I.P. ügyfél), mert már az egyik árengedmény megvalósult (amelyik magasabb értékű).

Az engedményeket a teljes, hiteles regisztráláskor a vevő rendelkezésére bocsájtjuk. Ügyintézőink weboldalainkon fenntartják a visszautasítási jogot az engedményekre, amennyiben a megrendelők nem tartják be a vásárlási feltételeket. A feltétel az árengedményre megrendeléskor valósul meg (vagyis fizetéskor). Visszamenőleg nem elfogadható az engedmény.

Varázslatos trendek üvegre festve

2022.11.29.

Mi kerül idén az ünnepi asztalra? Határozottan a fémes színek!

Hogyan készítsünk gyertyát gyertyatartóval

2022.11.24.

A gyertyák gyors és egyszerű módja a megfelelő hangulat megteremtésének. Akár nyugodtan szeretnél olvasni,...

Készítsd el magad - méhviaszos szalvéták élelmiszerekre

2022.11.15.

A méhviaszos szalvéták nemcsak illatosak, hanem olyan praktikus eszközök is, amelyeket minden háztartás...

Relaxáló kifestők felnőtteknek - csak nyomtasd ki és színezz!

2022.11.09.

Néha még nekünk, felnőtteknek is szükségünk van egy kis pihenésre. Ez megoldható egy jó filmmel, egy...


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

OGIxY2Vh